نان طلایی ایتالیایی

نان طلایی ایتالیایی

مواد اولیه :

1-رنده پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری

2-تخم مرغ 1 عدد

3-نمک 1 قاشق چای خوری

4-کره 2 قاشق سوپ خوری

5-مایع خمیر 2 قاشق چای خوری

6-شیر 1 لیوان

7-شکر یک چهارم پیمانه

8-آرد 3 پیمانه

9-کشمش 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا خمیر مایع و یک قاشق شکر و نصف پیمانه از شیر ولرم را با هم مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم تا مایع خمیر عمل بیاید.

در یک ظرف نصف دیگر شیر با تخم مرغ، کره، شکر، نمک و رنده پوست پرتقال را مخلوط می کنیم

خمیر مایع عمل آمده را به مخلوط بالا اضافه می کنیم.

آرد را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیری به دست آید و به دست بچسبد. وقتی کمی چسبناک شد خمیر را روی تخته کار که آرد پاشیده ایم 6 دقیقه ورز میدهیم. خمیر را جمع میکنیم و در ظرفی که کمی چرب کرده ایم قرار می دهیم و رویش یک پارچه نخی نم دار قرار می دهیم و تا یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود.

بعد از گذشت این زمان خمیر را کمی ورز می دهیم کشمش را وسط خمیر می ریزیم و کم کم با ورز دادن کشمش را به خورد خمیر می دهیم.

قالب مورد نظر را چرب می کنیم خمیر را درونش می گذاریم. مجدد رویش را می پوشانیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه دیگر تا خمیر استراحت کند.

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده و یک کاسه آب کف فر میگذاریم تا بخارش نان را نرم کند. بعد از استراحت خمیر با زرده تخم مرغ، یک قاشق شیر و کمی زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر میمالیم

در طبقه وسط فر 45 دقیقه زمان میدهیم تا نان طلایی شود. بعد از پخت با نوک چاقو دورش را از قالب جدا میکنیم و میگذاریم تا خنک شود. نان را همراه با چای و قهوه سرو کنید.

منبع:http://www.aghs8001.blog.ir

کپی برداری بدون ذکر منبع حرام است