سوپ قارچ خامه ای

سوپ خامه ای

مدت زمان پخت:

 آماده سازی: 30 دقیقه 

مواد لازم برای چهار نفر:

1-عصاره مرغ یک بسته کوچک

2-شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تره) ۱ لیتر

3-آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری

4-کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم

5-فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم

6-پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده) پیاز 1 عدد

7-قارچ (خرد شده به شکل دلخواه) قارچ 1 لیوان

8-خامه زده شده (استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان

9-نمک به میزان دلخواه 

10-آویشن 1قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود، سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.

قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.

عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.

یک لیتر شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.

آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود، سپس آن را به کمک الک کم، کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.

وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود. دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .

وقتی سوپ تقریبا جا افتاد خامه را خوب بزنید و با مقداری از آب غذا (شیر) مخلوط کنید و در صورت امکان با همزن خوب یکنواخت کنید.سپس آن را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را برای سرو آماده کنید.

نکات مهم:

1-توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه سوپ را خیلی روی حرارت قرار ندهید جون خامه میبرد.

2-در صورت تمایل از خامه و شیر بیشتری در سوپ استفاده کنید.

3-اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده برای تزیین غذا آن را خوشمزه تر میکند.

4-بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ صاف شده استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.

5-در صورت تمایل از مقداری گردوی آسیاب شده  هم داخل سوپ و هم برای تزیین استفاده کنید (طعم دلپذیری به غذایتان میدهد!)

منبع:http://www.aghs8001.blog.ir

کپی برداری بدون ذکر منبع حرام است.